اطـلاعیه بـروزرسانی و تـخفیف هـای ویژه سـایت :

وقت سفارت لهستان ، ویزای لهستان

وقت سفارت لهستان موضوعی است که قرار است در این مطلب به آن بپردازیم. اگر قصد سفر و یا مهاجرت به کشور لهستان را دارید پیشنهاد می کنم تا این مطلب را تا انتها بخوانید. ابتدا با کشور لهستان آشنا می شویم و پس از آن از چگونگی اخذ وقت سفارت لهستان و ویزای این کشور مطلع خواهیم شد.

وقت سفارت لهستان

کشور بسیار زیبای لهستان در مرکز قاره اروپا واقع شده است و آب و هوایی نسبتا معتدل دارد. این کشور با داشتن آثار تاریخی منحصر به فرد، سواحل زیبا و آرام و طبیعت جذابش خاطره ی یک سفر رویایی را در ذهن شما باقی خواهد گذاشت. یکی از دیدنی ترین مناطق کشور لهستان شهر ورشو پایتخت این کشور است. این شهر با بهره بردن از معماری های متنوع و مسحور کننده، رستوران های بی نظیر و کافه های دنج از محبوبیت بالایی میان بازدید کننده های کشور لهستان برخوردار است.

قلعه سلطنتی ، کاخ سلطنتی ویلانو، برج ورشو و خیابان مد اصلی از مکان های دیدنی این شهر می باشند. کراکف یکی دیگر از شهرهای جذاب و دیدنی کشور لهستان محسوب می شود. این شهر دانشجویی معماری شگفت انگیزی دارد و یکی از زیباترین شهرهای اروپا به شمار می آید. اگر به این کشور سفر کردید هرگز لذت خوردن غذای فوق العاده معروف لهستانی یعنی همان دامپلینگ با ماهی را از دست ندهید.

از آنجایی که اقتصاد کشور لهستان دومین اقتصاد برتر اروپای مرکزی و ششمین اقتصاد برتر کل قاره اروپا می باشد، این کشور مکان مناسبی برای مهاجرت شما خواهد بود. فرآورده های کشاورزی، خواربار، تجهیزات حمل و نقل و ماشین آلات عمده صادرات کشور لهستان محسوب می شوند. هزینه زندگی در این کشور بسیار ارزانتر از هزینه زندگی در کشور های اروپای غربی می باشد. یکی از مزیت های قابل توجه زندگی در کشور لهستان برخورداری از سیستم بهداشتی درمانی با استاندارد بالا است. نظام آموزشی این کشور نیز عملکرد بسیار خوبی داشته و هر ساله افراد زیادی برای تحصیل به این کشور سفر می کنند.

وقت سفارت لهستان

چگونگی دریافت وقت سفارت لهستان

به دلیل اینکه کشور لهستان یکی از اعضای پیمان نامه شنگن می باشد برای ورود به آن باید ویزای شنگن داشته باشید. نخستین قدم در راه اخذ ویزا هر کشوری وقت گرفتن از سفارتخانه آن کشور است. برای آنکه ویزای شنگن لهستان را داشته باشید باید از سفارتخانه این کشور در تهران وقت سفارت لهستان بگیرید. پیش از توضیح بیشتر درباره ی روند وقت گرفتن از سفارت لهستان بهتر است انواع ویزاهای این کشور را به شما معرفی نماییم.

انواع ویزاهای کوتاه مدت کشور لهستان شامل ویزای مسافرتی، ویزای شرکت در مسابقات ورزشی، ویزای شزکت در سمینار ها و کنفرانس ها، ویزای درمانی و ویزای شرکت در نمایشگاه ها می شود. ویزای کوتاه مدت 90 روز اعتبار دارد. همچنین ویزای بلند مدت کشور لهستان که اعتباری بیش از سه ماه دارد شامل ویزای تحصیلی، ویزای کاری، ویزای تجاری و ویزای خانوادگی می باشد.

راه های مختلفی برای وقت سفارت لهستان وجود دارد. امروزه بهترین، آسان ترین و مطمئن ترین راه برای گرفتن وقت سفارت لهستان مراجعه به وب سایت رسمی این سفارت است. برای این کار ابتدا یک حساب کاربری ساخته، روز و ساعت مورد نظر خود را انتخاب کرده و سپس فرم درخواست ویزای لهستان را به صورت آنلاین و با بیشترین دقت ممکن پر می نمایید. برای این کار در قسمت ویزا  پس از کلیک بر روی گزینه تهران بر روی گزینه فرم ویزای شینگن Schengen Visa – Register form کلیک نمایید. توجه کنید که اگر اشتباهی در طول مدت ثبت اطلاعات در فرم آنلاین صورت گیرد وقت شما کنسل می شود.

نکته قابل اهمیت این است که تا ۲۴ ساعت پس از اتمام عملیات وقت گرفتن شما از سفارت، یک فرم ویزا که با اطلاعات شما تکمیل شده برایتان ایمیل می گردد. این فرم را پرینت گرفته امضا کنید و به همراه سایر مدارک در زمان مقرر شده به مسئول مربوطه سفارت تحویل بدهید.

پس از اینکه موفق شدید تا وقت مورد نظر خود را از سفارت اخذ نمایید باید مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزا را فراهم کرده تا در زمان مشخص شده برای مصاحبه و انگشت نگاری، آنها را به همراه خود ببرید.

 

ویزای لهستان

برای سفر به لهستان به دو صورت میتوان ویزا را درخواست داد. یا درخواست ویزای شینگن لهستان و یا درخوایت ویزای محلی لهستان، در صورت که قصد سفر به کشور دیگری بجز لهستان را نداشته باشید در این صورت در برخی موارد سفارت به جاری ویزای شینگن ممکن است ویزای لسهتان را به شما بدهد.

 

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزا لهستان

  • اصل گذرنامه به همراه ترجمه رسمی آن (گذرنامه بايد دارای حداقل سه ماه اعتبار پس از تاريخ پايان ویزا شنگن باشد)
  • فتوکپی گذرنامه های قبلی
  • اصل مدرک شناسنامه به همراه ترجمه رسمی آن
  • سه قطعه عکس سه در چهار رنگی جدید که دارای پس زمینه سفید می باشد
  • فرم پر شده درخواست ویزا لهستان
  • اصل گواهی اشتغال به کار در صورت شاغل بودن به همراه ترجمه رسمی آن
  • اصل گواهی اشتغال به تحصیل در صورت محصل بودن به همراه ترجمه رسمی آن
  • ترجمه رسمی سند مالکیت در صورت مالک بودن
  • ریز پرینت حساب بانکی در 6 ماهه متوالی اخیر به روز ممهور به بانک به زبان انگلیسی + گواهی تمکن مالی که توسط امور بین الملل بانک صادر شده باشد
  • سند ازدواج و یا طلاق
  • برنامه سفر
  • رزرو محل اقامت
  • رزرو بلیط هواپیما
  • بیمه مسافرتی
  • پرداخت هزینه ویزا که برای افراد بالای 12 سال 60 یورو برای افراد بین 6 تا 12 سال 35 یورو و برای کودکان زیر 6 سال رایگان می باشد.
  • همچنین مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تجاری این کشور عبارت می باشد از:
  • مدارک قید شده در بالا
  • دعوت نامه رسمی از کشور لهستان
  • دعوت نامه رسمی تجاری از شركت لهستانی دعوت کننده
  • روزنامه رسمی شرکت یا کارت بازرگانی
  • فهرست بیمه های رد شده
  • سوابق تجاری گذشته با شرکت لهستانی
  • گواهی اشتغال به کار در سربرگ شرکت

اطلاعات تماس سفارت لهستان در تهران

آدرس سفارت: تهران- خیابان آفریقا- بلوار مینا- ‏کوچه پیروز- پلاک ۲‏

تلفن تماس: 88787262 (021)

فکس: 88788774 (021)

روز و ساعات کاری: روزهای يکشنبه تا پنجشنبه، از ساعت 8:30 صبح تا 4 بعد از ظهر

بخش کنسولی سفارت لهستان: از یکشنبه‌ها تا پنج‌شنبه‌ها، از ساعت 9 صبح تا 1 بعد از ظهر باز

تحویل مدارک روادید: از ساعت 10 صبح تا 4 بعد از ظهر

مصاحبه از پیش تعیین شده: از ساعت 10 صبح تا ساعت 12 ظهر

جهت اخذ وقت سفارت لهستان با شماره 8-02122360894 تماس بگیرید.