ویزای لهستان ، وقت سفارت لهستان - وقت سفارت لهستان
اطـلاعیه بـروزرسانی و تـخفیف هـای ویژه سـایت :
خانه / ویزای شینگن / ویزای لهستان ، وقت سفارت لهستان

ویزای لهستان ، وقت سفارت لهستان

ویزای لهستان

اگر قصد سفر به یکی از کشورهای دیدنی اروپا را دارید لهستان بی گمان مقصد بسیار مناسبی برای شما خواهد بود ولی نیاز به ویزای لهستان دارید. پایتخت کشور لهستان شهر زیبا و دیدنی ورشو است. این شهر با داشتن مراکز و مکان های دیدنی یکی از جذاب ترین پایتخت های کشور های اروپایی است. اما ورشو تنها شهر دیدنی این کشور نمی باشد بلکه شهر شگفت انگیز دیگری همچون کراکف نیز می تواند مقصد رویایی سفر شما باشد.

بسیاری از افراد برای تحصیل به این کشور مهاجرت می کنند. اگر شما هم قصد مهاجرت تحصیلی و یا سفر گردشی به این کشور را دارید در این مقاله شرایط دریافت ویزای لهستان را برای شما ارائه خواهیم داد. در ابتدا شما را با برخی از جاذبه های این کشور آشنا ساخته و سپس انواع ویزاها را به شما معرفی کرده و در مورد چگونگی اخذ ویزا و مدارک مورد نیاز برای آن اطلاعات مفیدی در اختیارتان قرار خواهیم داد.

ویزای لهستان

جاذبه های گردشگری لهستان

لهستان سرزمین بسیار زیباییست که مردمان آن برای استقلال کشورشان کوشش بسیاری کرده اند. این کشور از آب و هوایی مطبوع و طبیعتی سبز بهره مند است. بیشتر زیبایی های این کشور در دو شهر ورشو و کراکف تجمع پیدا کرده اند. از قلعه واول در کراکف که میراث کهن بوده و جواهرات پادشاهان قدیم این کشور در آن قرار دارد گرفته تا دریاچه مارسویان که منطقه ای آرامش بخش حاوی ۲۰۰۰ دریاچه و تپه های شنی اسکووینسکی، جذابیت های این کشور تمام نشدنی است.

علاوه بر زیبایی های بصری، طعم غذاهای بسیار خوشمزه لهستانی سفر خاطره انگیزی را برای مسافران این کشور خواهد ساخت. خاطره مردم خونگرم و معماری خارق العاده قرون وسطایی این کشور هرگز از یاد شما پاک نخواهد شد.

مهاجرت به کشور لهستان

اقتصاد قوی، شرایط جغرافیایی مطلوب، پایین بودن هزینه های زندگی، سیستم آموزشی استاندارد و بهداشت و درمان با کیفیت و ارزان همگی عواملی هستند که مهاجرت به لهستان را منطقی می سازند. تعداد افرادی که به این کشور مهاجرت می کنند زیاد است. شما قادر خواهید بود تا با ثبت شرکت در کشور لهستان علاوه بر توسعه ی فعالیت های تجاری خود در کشور مزبور اقامت مورد نظر را برای خود و خانواده ی خود به دست آورید. همچنین یکی از متداول ترین راه های مهاجرت به کشور لهستان دریافت ویزای کاری و اشتغال در این کشور است.

برای این منظور کارفرما در کشور لهستان باید سه ماه در کشور لهستان و سپس سه ماه در اتحادیه اروپا آگهی داده و در صورتی که داوطلبی پیدا نکرد می تواند شغل مورد نظر را به شما دهد. مهاجرت تحصیلی به لهستان نیز به دلیل هزینه تحصیل نسبتا پایین و کیفیت بالای آموزشی از استقبال خوبی میان دانشجویان برخوردار است. داشتن مدرک تحصیلی و مدرک زبان آیلتس و یا تافل حداقل نیازهای پذیرش در دانشگاه های این کشور است.

انواع ویزاهای کشور لهستان

کشور لهستان یکی از امضا کنندگان پیمان نامه شنگن بوده و برای سفر به این کشور نیازمند ویزای شنگن خواهید بود. ویزای شنگن نوع C کوتاه مدت بوده و تا ۹۰ روز اعتبار دارد. این ویزا برای اهدافی مانند دیدار از خانواده و یا اقوام، گردشگری، شرکت در همایش و یا سمینار، درمان، شرکت در مسابقات ورزشی و شرکت در نمایشگاه ها صادر می گردد. از طرفی دیگر ویزای نوع D یا همان ویزای ملی تا بیش از سه ماه اعتبار دارد و برای اهدافی نظیر تحصیل، کار و یا تجارت که مدت زمان مشخصی دارد، داده می شود.

ویزای ترانزیت نیز از دیگر انواع ویزای شنگن بوده و به منظور تعویض پرواز صادر می شود. این نکته را مدنظر داشته باشید که ویزاهای نوع C و D می توانند یک بار ورود، دو بار ورود و یا چند بار ورود باشند.

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای لهستان

مدارکی که در روز و ساعت وقت گرفته شده به سفارت لهستان باید تحویل دهید عبارت هستند از:

  • ۳ قطعه عکس تمام رخ رنگی جدید در ابعاد سه در چهار با پس زمینه سفید
  • اصل گذرنامه با ۳ ماه اعتبار پس از پایان مدت ویزا و حداقل دو صفحه خالی باشد
  • فتوکپی از تمامی صفحات ویزاهای صادر شده در گذرنامه جدید و گذرنامه قبلی
  • اصل و ترجمه رسمی شناسنامه و کارت ملی
  • فرم تکمیل شده درخواست ویزا
  • رزرو هتل
  • برنامه سفر هماهنگ با رزرو هتل
  • رزرو بلیط رفت و برگشت هواپیما
  • بیمه نامه مسافرتی با حداقل پوشش ۳۰۰۰ یورو
  • گواهی رسمی اشتغال به کار با ذکر سمت، محل کار، تاریخ استخدام و حقوق دریافتی
  • پرینت گردش حساب دوره ۶ ماهه ی اخیر
  • حداقل مانده موجودی حساب ۵۰ میلیون تومان برای هر نفر
  • ترجمه رسمی سند ملکی
  • فیش حقوقی
  • ترجمه گواهی بازنشستگی
  • ترجمه گواهی اشتغال به تحصیل
  • پرداخت هزینه ویزا (۶۰ یورو برای افراد بزرگسال، ۳۵ یور برای افراد بین ۶ تا ۱۲ سال)
  • سند ازدواج و یا طلاق + کارت تحصیل + کارت تولد
  • اجازه رسمی یکی از والدین برای سفر کودکان زیر سن قانونی ( مدارک کودکان زیر ۱۲ سال باید توسط والدین و یا قیم آنها تحویل سفارت داده شود.)
  • اگر شما فعالیت بازرگانی دارید باید روزنامه رسمی با درج آگهی ثبت شرکت و یک کپی از آخرین تغییرات در شرکت و یا کارت بازرگانی خود را به همراه داشته باشید.
  • اگر تمایل به شرکت در کنفرانس، همایش و یا نمایشگاهی را دارید باید دعوت نامه رسمی آن را ارائه دهید.
  • توجه داشته باشید در صورتی که از طرف یکی از اعضای خانواده و یا اقوام خود در کشور لهستان دعوت شده اید، دعوت نامه شما باید دارای اطلاعاتی همچون مشخصات دعوت کننده، مدت اقامت و هدف از سفر بوده و به امضا میزبان درآمده باشد.

اطلاعات تماس سفارت لهستان در تهران

نام سفیر لهستان در ایران : آقای رومالد اسکشپتسکی

آدرس سفارت: تهران- خیابان آفریقا- بلوار مینا- ‏کوچه پیروز- پلاک ۲‏

تلفن تماس: 88787262 (021)

فکس: 88788774 (021)

آدرس وب سایت سفارت لهستان: www.teheran.polemb.net

آدرس ایمیل: teheran.amb.sekretariat@msz.gov.pl

روز و ساعات کاری: روزهای يکشنبه تا پنجشنبه، از ساعت ۸:۳۰ صبح تا ۴ بعد از ظهر

بخش کنسولی سفارت لهستان: از یکشنبه‌ها تا پنجشنبه ها، از ساعت ۹ صبح تا ۱ بعد از ظهر باز

تحویل مدارک روادید: از ساعت ۱۰ صبح تا ۴ بعد از ظهر

مصاحبه از پیش تعیین شده: از ساعت ۱۰ صبح تا ساعت ۱۲ ظهر

 

جهت اخذ وقت سفارت لهستان  و ویزای لهستان با شماره 2-02166909670 تماس بگیرید.

 

درباره ی admin

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *